Narudžba i plaćanje

KONTAKT/NARUDŽBA

1. Najbrži način za narudžba i plaćanje je direktni telefonski poziv u našu trgovinu u Zadru, gdje će naši djelatnici preuzeti Vašu narudžbu.

Tel/fax: 023 33 11 99

2. Narudžbu možete poslati i putem e-mail adrese

Email: info@izanka-zadar.com

 U tom slučaju potrebni su nam točni i potpuni podaci:

– ime i prezime naručitelja

– adresa na koju se pošiljka isporučuje

– kontakt telefon/mobitel

– naziv i broj komada artikala koji se naručuju

– način plaćanja

3. Putem Web shopa

Ukoliko narudžba i plaćanje artikle vršite putem web shopa  potrebno se registrirati kao novi

kupac putem obrasca koji se nalazi na web stranici. Polja sa zvjezdicom su obavezna i jedino tako se možete registrirati i koristiti usluge web kupnje.

NAČIN PLAĆANJA

1.Gotovinom na prodajnom mjestu.

Proizvode koje ste predhodno naručili možete osobno podići na prodajnom mjestu

Ižanka-Zadar d.o.o.

Otona Ivekovića 26

23000 Zadar
Radno vrijeme prodajnog mjesta:

7:00-15:00 sati radnim danom

2. Opća uplatnica/Virman/E-banking

Kod izbora ovog načina narudžba i plaćanje, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona 023-331-199

Iznos ponude treba uplatiti Općim nalogom za prijenos/Virmanom/Internet bankarstvom (u bilo kojoj banci/pošti, FINI) na žiro račun broj HR 2524070001100397479 kod OTP banke primatelj je IŽANKA-ZADAR D.O.O., Otona Ivekovića 26, 23000 Zadar,  Hrvatska. U polje poziv na broj obavezno upisati i broj narudžbe te obavezno napisati svoje ime na mjestu platitelja. U polje Opis plaćanja upišite datum kupovine i broj narudžbe. Primjer pravilno ispunjene uplatnice (ubaciti sliku pravilno popunjenog virmana).Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

nalog-za-placanje

3. Plaćanje pouzećem

Ukoliko ste naručili proizvode  a plaćanje trebate izvršiti pouzećem postupak je vrlo jednostavan.  Dostavljač HP-expresa će na Vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos računa Vaše narudžbe.  Plaćanje je moguće isključivo gotovinom.  (hp zaračunava proviziju).

Ponuda koju plaćate ne smije biti starija od 48 sati, kako bi Vam mogli garantirati raspoloživost tog artikla zbog čestih promjena stanja na skladištu.

4.  Plaćanje karticama putem web shopa

Ukoliko narudžba i plaćanje artikl vršite karticom putem web shopa  potrebno se registrirati kao novi kupac putem obrasca koji se nalazi na web stranici. Polja sa zvjezdicom su obavezna i jedino tako se možete registrirati i koristiti usluge web kupnje putem debitnih i kreditnih kartica  Visa, MasterCard i Maestro.

Sigurnost plaćanja debitnim i kreditnim karticama

Tajnost Vaših kartičnih podataka zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i  servisa plaćanja, te obratno. Servis plaćanja i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Korišteni servis plaćanja je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama. Servis plaćanja je temeljen na 3-D Secure standardu koji trenutno nudi najsigurnije rješenje plaćanja kreditnim i debitnim karticama u internet okruženju. Ukoliko kartica korisnika sudjeluje u 3-D Secure programu od kupca će se tražiti dodatna provjera identiteta kao potvrda da upravo on koristi karticu.